A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. január 7., péntek

Bedarál...

Bocsánat! Nem akarom most sem a politikába ártani magam. Mert árt! Ritkán teszem, inkább csak ha nagyon "bök" valami, akkor füstölgök kicsit. Ezt viszont nem lehetett kihagyni! Mert
"a téma az utcán hever...", le sem kellett érte hajolni, szinte rám ugrott!
Hát igen! Azt a bizonyos pártot mindenütt összepiszkították, aztán akik rajta ültek, úgy jártak mint a valaha jobb sorsra született fenyők. Rövid élet, rövid tündöklés után pucolás, zúzás!

Jut eszembe. Nem erről, hanem a bezúzásról!
Régóta "piszkál" az úgynevezett olvasó-riporter. Az a fajta, aki kap egy igen csekélyke összeget azért, mert sikerült valakit kínos helyzetben megörökíteni, vagy előkaparni róla valami nem épp fényeset! Valami szutykot, szutykos 10 ezerért! Én is láttam már országgyűlési képviselőt tilosban parkolni -nem is egyszer- azért, hogy hamarébb megvehesse a friss pékárut. Nálam mindig
ott a kis SONY, de eszembe nem jutna "felnyomni" nem ennyiért, de semennyiért! És nem azért, mert kedvelem a pártját, mert olyan nincs!
Hanem mert nem az én dolgom, nem ez az elintézés módja és ezt a fajta "spicliskedést" nem kedvelem.  Majd legközelebb odamegyek hozzá és megkérdem tőle, mi a véleménye...? "Ingyenbe" már küldtem napilapnak balesetveszélyes szituációt ábrázoló fotót -személy még véletlen sem volt rajta- na az meg nem érdekelte őket és a baleseti forrás azóta is áll!
VV Gina esete hozta ki belőlem a füstöt! Mert nem elég, hogy bevallotta, korábban kurvaként kereste a betevőt, most mikor kiesett tovább rugdossák. Az is megérne egy kört, mely szerint "most derült ki, lelepleződött", stb!
Egy frászt, tudják ezt már régóta és rá is vannak hegyezve, csak az alkalmas pillanatra várnak! Másnál is. Eleve úgy válogatják meg a versenyzőket, bárki is jusson be, legyen valami szaftosa, amivel mehet a műsor majd a kiesése után is. Tudniuk kell ezt az önként "kereszttűzbe" állóknak is, csak nem tudom mennyire számolnak vele? Megért ennyit Gina? Nem nyert semmit, csak az országosan ismertté vált, feslett hírnevet! A hiénát nem érdekli, miért mozog a hús, azért mert él, vagy azért mert viszik a férgek? Megeszi! Élőt, dögöt, férget! Kár volt "előbújni" Gina! Eddig csak nyaktól lefelé kellett és volt beleszólása, kinek adja oda? Most viszont a "feje" kell és tetszik, nem tetszik, bizony kíméletlenül levadásszák! Nem kérdik! Leveszik és rugdossák!

5 megjegyzés:

  1. Nem hiszem, hogy megérte volna. Ám ez az egész műsor nem a kultúráról, és nem az észről szól. Egyébként minden csoda három napig tart, ha már mindenki kellőképpen kifocizta magát szegény lány fejével, hamar elfelejtik. Sajnálom szegényt, nem lesznek könnyű napjai az elkövetkezendők!

    VálaszTörlés
  2. Az adott VV-os szituációhoz abszolút semmit nem tudok hozzászólni, mert a szemetet a kukába söpröm, hogy ne lássam. Ha ez a műsor következik, automatikusan elkezdem keresni a távirányítót. Aki felnyomja a másikat 10 rongyért, az is prostituáltuálodott.
    Barátom, Te is tudsz iszonyatosan kemény lenni.(A hiéna hasonlatra gondolok.)

    VálaszTörlés
  3. Bevallom, hoggy nézem a Való Világot és nem szégyellem. Elfér a komoly olvasmányaink mellett. Nézzük a férjemmel együtt, jókat elemezgetünk esténként. Valamelyik este éppen ezt boncolgattam: semmi értelme nem volt Gina szereplésének, hiábavaló volt feltárni élete sötét oldalát.

    Az ilyesmivel ugyanis rendkívül gyorsan és fájdalmasan vissza lehet élni, ahogy teszi ezt a média nap mint nap. És nem fog elmúlni. Mindig lesz egy rosszakaró, aki majdan a gyermekük arcába vágja, hogy "anyád kurva volt". Jobb lett volna csendesen éldegélni, hagyni, hogy az emberek felejtsenek. Nem értem őket.

    VálaszTörlés
  4. Az lehet, hogy "minden csoda három napig tart", csak az emberi rosszindulat nem a csodák kategóriába sorolandó. Annál "sűrűbb" sajnos!

    Tényleg lehet, hogy kemény volt, majd ha "rákényszerítenek", akkor elnézést kérek, de a véleményem fenntartom!

    Egyetértek veled! Azt hiszem a "gyermekkel" a kérdés elevenére tapintottál. Lesz sajnos!

    VálaszTörlés
  5. Taranak: Kinek a papné, kinek a pap ésatöbbi. Abszolút nem kell mentegetned magadat, mert ha kedves férjeddel elemezitek a látottakat, akkor abból erkölcsi tanulságot vonhatok le. Váljék egészségedre, ha Neked jó, akkor nekem is jó. Egyébként az emberre jellemző a gonoszság. (Csak az emberre, mert "állatian" gonoszak.)

    Jóska! Mondd csak oda keményen, akinél ez talált, az úgysem fogja reklamálásával felhívni a figyelmet személyére! Az már más kérdés, hogy a célszemélyek nem is vennék észre a rájuk vonatkozó kritikát.

    VálaszTörlés