A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. január 15., szombat

Ő az új...

Tegnap "megérkezett" Pötiékhez az új lakótárs, az új kis kedvenc!
A képek alapján szemrevaló kis jószág.
Nemsokára sort kerítünk rá és megnézzük eredetiben is.
Jól érzi magát, mert ahogy elfoglalta új "lakosztályát" megvacsorázott és közben hallatta a tengerimalacok jellegzetes -doromboláshoz hasonlatos- hangját, ami náluk az elégedettség jele. Azután betelepedett búvóhelyére és nem is jött ki azalatt, míg skypon beszélgettünk, csak a rágcsálást hallották Marcsiék. Egészen fiatal "srác" alig túl a leválasztáson. Biztosan hamar kiheveri a stresszt és akkor már lehet kézhez szoktatni, kicsit "babusgatni".
Pötinek már van gyakorlata és ismerete a tengerimalacok lelkivilágáról.
Pamacs volt az első és eleddig az egyetlen. Eddig nem mutattam meg, mert már nem él. Ő az a második képen. Pamacs angóra volt és nagyon sok örömet okozott, örökre bevéste magát az emlékezetünkbe! Az ifjú jövevény rozettás és nincs kétségem afelől, hogy hasonlóképp kedvelt lesz. Ma estére talán már "mutat" annyit, hogy nevet is "nyer" magának. Az is biztos, utazós malacka lesz, mint nálunk Zsömi!

5 megjegyzés:

  1. Aranyos kis jövevény, hosszú életet kívánok neki, és sok örömet a gazdiknak. Pami is nagy kedvenc volt, vele is biztosan így lesz. Mi lesz a neve?

    VálaszTörlés
  2. Pöti! Pöti!..... Mi a neve?????

    VálaszTörlés
  3. A hivatalos neve Benett, de mi csak Beninek becézzük. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyos! Imádom a tengerimalacokat.
    Biztos kedvenc lesz ez a malacka is . Nagyon szép Pamacs is ,kár hogy nincs közöttünk.
    Vigyázzatok Benettre!

    VálaszTörlés
  5. Az első képről nem tudtam megmondani, milyen jövevény érkezett a családba;)
    De most már okos lettem... Sok örömet Benivel!

    VálaszTörlés