A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. március 27., vasárnap

Forma-1

Hol is hagytuk abba? ...  Hát persze!
Abu-Dzabi évadzáró futamán, hol is a
F-1 történetének eleddig legfiatalabb világbajnokát sikerült "megkoronázni".
A legnagyobb esélyesnek -nem csak szerintem- Alonso tűnt, én Webbernek szurkoltam és Vettel meg világbajnok lett.
Nem érdemtelenül!
Az évadok közti szünet leteltével ott folytatódik minden, hol abbamaradt. Az időmérőn látottak szerint legalább is nekem ez az érzésem. Vettel nagy fölénnyel szerezte meg az első rajtkockát. Toronymagasan jobb volt mint a többiek beleértve csapattársát is. "Szokás" szerint Hamilton befurakodott a két Red Bull közé és megcsípte a második kockát. A teszteken nagyot villantó Mercedes Gp-pilóta közül Rosberg kicsit villant és a nyolcadik helyre kvalifikált, míg a nagy "öreg" Schumacher csak pislákolt és be sem került a Q3-ba. A Ferrari kocsik és pilótáik is hozták a tavalyi formát. Eddig minden változatlan!
Na de, majd a futamon kiderül az igazság! Legalábbis a versenyzők rendre fogadkoznak és hatalmas versenyt ígérnek. Az új gumis szabály, a KERS és az állítható hátsó szárny felülírhatja a rajtpozíciókat. Meglátjuk. Minden évben vannak új szabályok, fogadkozások, remények. Nekem ez a része mindegy, megelégszem a jó versenyzéssel.
Az archívumom viszont erősen megcsappant. Az elmúlt versenyévadon elfogyasztottam az általam bemutatható kocsikat, de a képeket még nem. Jöjjenek hát a veteránok más szögből! Küldöm hát ezt a sárga csodát az idei évad első futamára a sportág és a szép kocsik szerelmeseinek, kedvelőinek.

Ui. Jó verseny volt, bár semmi olyan kirívó dolgot nem láttam, ami a meglepetés erejével hatott volna rám. Talán a dobogó harmadik fokára álló volt kisebb meglepetés. Többet nem árulok el, mert gondolom sokan a délutáni ismétlést nézik. Maradjon meg az élmény nekik is!

4 megjegyzés:

  1. A férjem lekéste az elejét (az óraátállítás miatt) így csak a 17. körtől tudta követni az eseményeket!
    :D
    A délutáni ismétlés alatt, tehát egyedül kell kertészkednem!
    :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem sem látta a párom az elejétől, mi is pont az óraátállítás miatt jártunk így, de nem baj.
    Én régen néztem, de már egy ideje nem köt le. A rallykat viszont szeretem:))

    VálaszTörlés
  3. Amilyen a szemem, a jobb oldali szöveget Meggyesnek olvastam először. :-)
    ... persze GIMP Neked is lehet.

    VálaszTörlés
  4. - Én meg már egy órával a kezdés előtt "kukorékoltam". :)
    - Ez sem volt egy "izgi" futam.
    - Volt is kocsim -nem épp ilyen- de megdöglött a "lu", oszt utána "beűtettem" muskátlival :)

    VálaszTörlés