A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. dec. 7.

Karácsonyfa

Városunkban is áll már a szépen kivilágított köztéri karácsonyfa. Tegnap este, Mikulás napján nagy volt a forgalom a fa környékén.
A Pajtaszínházban személyes jelenlétével a Mikulás bűvölte el a kicsiket és valljuk be sok nagyot is! A karácsonyfa mellől indult a Mikulás járat is város tekintő körútjára és rendszeresen zsúfolásig telve vidám utasokkal.
Volt üdítő kicsinek, forralt bor nagynak, édesség mindenkinek, nyüzsgés, gyerekzsivaj, vidámság és kacagás.

Isten uccse jó volt! Nagyot sétáltunk Melindával, néztük az ünnepire berendezett kirakatokat, a szépen feldíszített és kivilágított belvárost, a gyönyörűen felújított és rendezett utcákat, a szép köztéri alkotásokat és a színes forgatagot a sok-sok boldog gyerekkel, szülővel. Volt látnivaló bőven és szerintem lesz ma is, bátran ajánlom hát! Ami nekem külön is örömet okozott, az a tisztaság, gondolom a szervezők és a látogatók érdeme is, továbbá, hogy a forralt bor ellenére sem láttam hőzöngő ittast és hangoskodó társaságot. Ugye milyen jó hatással tud lenni Télapó és a sok vidám gyerek? Békességet, szeretetet, ünnepi hangulatot hoztak és varázsoltak a Kossuth térre a karácsonyfa köré. Maradjon is!

2 megjegyzés:

  1. A hőzöngő emberekkel kapcsolatban szerencséd volt! A minap mi is voltunk lent Encivel, amikor egy kisiskolásokból álló csoport adott műsort. Egy ittas társaság folyamatosan beszólt nekik, trágárkodott. Sajnos ilyen is van, meg olyan is.
    Egyébként igazad van, szép minden!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük az kedves invitálást, élnénk is vele...

    VálaszTörlés