A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2011. febr. 28.

"Lakatosok"

Egy kirándulás alkalmával elébb
              Georgina
lépett a "lakatosok" klubjába

pár nap múltán csatlakozott hozzá
              (F) Ruzsinka,

igaz Ő kicsit más funkcióját is mutatva ennek az egyszerű zárszerkezetnek, de azért szintén népszerűsítvén a szerelmesek felcsatolt lakatjait.

Ahogy akkor megígértem, előkerestem a képarchívum "mélyéről" az évekkel ezelőtt Pécsett készült fotót. Egy várnézéssel egybekötött hatalmas sétát tettünk akkor hármasban. Bocsánat négyesben. Melinda, Mariann, én és természetesen Zsömike. Csatlakozom hát e képpel, mint "lakatos".

Mára már Pécs egyik nevezetességének számít a Janus Pannonius utcában ez az épület sarok  és a vaskerítésre feltűzött rengeteg lakat.

7 megjegyzés:

 1. A gyakorlatias beszél belőlem. Meg kell erősíteni a kerítéselem rögzítését, mert csak idő kérdése, hogy ki fog borulni.

  VálaszTörlés
 2. Kedves MJ! Erikánál olvastam előszőr a lakatokról,és érdekesnek találtam.Képzeld,hogy meglepődtem mikor pár nap múlva véletlenül épp egy ilyen híd felé kirándultam mint amit (F)Ruzsinka írt.Nem semmi véletlen,így gondoltam lefényképezem és megmutatom mit találtam.Amit viszont te találtál na az sem semmi......eszméletlen sok lakat lehet!Übereli a többit,nagyon szépen köszönöm,hogy megmutattad!!!
  Ja és üdv a (lakatos) klubban.....!!!!

  VálaszTörlés
 3. Jaj de jó! Fogok mutatni nektek egy új képet, ugyanis idén ősszel készen lett az új lakatfal, mert Apa54-nek igaza van: majdnem kidőlt a rengeteg lakattól. Sőt, már egy másik helyen is lekezdték, innen tíz méterre, meg egy harmadikon is: az orvosi egyetem kapuján a külföldi diákok...

  VálaszTörlés
 4. Igen, én már láttam az új lakatfalat... :)

  VálaszTörlés
 5. Úgy tudom, meg is erősítették.
  Kösz9 Georgina, üdv neked is.
  Várom a képeket!
  Ha láttad, hol a bizonyíték?

  VálaszTörlés
 6. A MÉH-ben mennyit adnának érte?

  VálaszTörlés