A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. február 2., szerda

Ábrándozol?

Úgy döntöttem, hogy a mai napra félreteszem a komoly témákat. Komolytalan leszek kicsit!
Muszáj vagyok vele, mert "beleszaladtam" olyan hírekbe, amit nem bírok szó nélkül hagyni. Nem is hagyom! Csak épp a magam módján......

Ha többször nem is, de egyszer bizonyára mindenki elábrándozik azon, mennyire jó is lenne híresnek lenni! Pláne, világszerte ismert és felkapott hírességnek! Naponta szerepelni az újságok címoldalán.....
.....és "szerencsés" esetben, még akár egy tízes kiszerelésű "koton" csomagolására is felkerülhet az ember fia! Mint díszítő elem?! Vagy mint....?
( Vilmos herceg és Kate Middleton ) - A termék legalább luxuskivitelű!

Ha többször nem is, de egyszer bizonyára mindenki elábrándozik azon, mennyire jó is lenne rajongásig szeretett és tisztelt személynek lenni!
Pláne világszerte rajongott személynek, kit a megbecsülés egyik jeleként elhalmoznak többek közt ajándékokkal is. Még életében!
Naponta szerepelni az újságok címoldalán.....
.....és "szerencsés" esetben ajándékba kapni egy több millió forint értékű aranyozott koporsót! Még e világi életében! Mint öröklakást? Vagy mint...?
( Gábor Zsazsának felajánlott ) - A termék legalább luxuskivitelű!

9 megjegyzés:

  1. :))) célzás lenne az aranyozott ládikó? ideje már használni?
    részemről elborzasztó gondolat lenne az e fajta népszerűség. a magam mutogatása kimerül az írásaimon át, de még ezt is teljes tudathasadással élem meg. szerencse, hogy nem vagyunk egy kaptafára...
    szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Hááát, célzásnak kicsit durva lenne!
    Ennyire "népszerű" én sem szeretnék lenni.
    Neked is szép napot!

    VálaszTörlés
  3. A helyzet az , hogy csatlakoznék Erikához és én sem szeretnék magam mutogató lenni. Jólesik nekem, ismeretlenül végigsétálni a Margitszigeten és meghallgatni a szép zenét amit a szökőkút ad:))

    VálaszTörlés
  4. Én sem vágytam sosem az ilyesfajta népszerűségre, egyenesen riaszt, sőt, sajnálom azokat, nem, inkább csodálkozom azokon, akik ebben fürdenek (nagyon rövid ideig) aztán csodálkozva aratják le a nagyon kellemetlen következményeket. MIért csámcsognak az emberek az életükön? - Mert ezt szerették volna korábban!
    Inkább a saját, jól ismert és (kicsit kevésbé jól ismert) környezetemben szeretnék olyan ember lenni, akit szeretnek:) Nem a híre miatt, hanem mert ismerik (valamennyire). Persze, mindenki nem szerethet, ezt tudom, de a túlzott népszerűség nem jelent megelégedettséget a melegséget, szeretetet áhítozó világban. Amikor sokan ismerik a neved, de nincs melletted senki, aki átölelne. Na, ezt nem szeretném megismerni.
    De te nem is ilyen vagy;) Szerintem:)

    VálaszTörlés
  5. Nem szeretnék én sem híres lenni,nekem íjesztő lenne.Erikával értek egyet nekem is az írás az egyetlen "magamutogatás".Nekem ennyi elég,hogy a barátaim közt legyek!

    VálaszTörlés
  6. Mindenkiben ott van mélyen egy kis álomszeletke,amiben ,ha nem híresek,de elismertek szeretnénk lenni.Nem hiszem,hogy ezt szégyellnünk kellene,és ekkor nem a "celebségre",inkább a mindennapi munkánkból fakadó sikerre gondolok.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm nektek, hogy kitüntettek társaságtokkal, barátként említetek és elmondjátok véleményetek. Ez már felér "egy elismeréssel"! Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  8. Csatlakoznék m véleményéhez. Nekem is bőven elég környezetem, tanítványaim szeretete. Néha még abból is sok! Nem tudom mi jó van a magamutogató csillogásban. Aranyozott koporsó meg minek? Azt a pénzt is ezerszer jobb célokra fel lehetne használni!

    VálaszTörlés