A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (85) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. júl. 30.

Fejek

Ezen a borongós, esősen szemerkélő időben, a sajtóféleségek áttekintésekor a következő gondolatok és kérdések jutnak eszembe.
Stohl (Buci) András a különböző tudatmódosító szerek hatása alatt elkövetett karambolt követően hónapokíg "húzta" a címlapokon.
Legalább ötven réteg bőrt húztak le orcájáról, odalett egy időre a mosolya!
Vajh Kovács (Sztárszakács) Lázár farkáról is lehúznak ennyi réteget?
Párat lenyúztak már, azt hiszem az életben nem lesz fitymaszűkületes a srác.

A politikában meg gőzerővel megy a fejvadászat, próbálnak a különböző rendű s rangú bizottságok minél több skalpot begyűjteni. A megfogalmazott gyanusításokat figyelmesen átgondolva, elszörnyedek és rádöbbenek, hogy ezekre a fejekre bátran rámondhatjuk: ....fejek!
Ha ez régen is így volt, akkor az indiánok tulajdonképp nem is skalpoltak, hanem egyszerűen csak "körülmetélték a faszfejeket"?

Olvasom, hallgatom a különböző irányultságú fejek nyilatkozatait nemzeti összefogásról, pénzügyi stabilitásról, kiemelkedésről, stb, stb. Mondják, mondják miközben "szarnak egymásra, másra, miránk és amúgy mindenkire.
Ennek a fejnek -ott fenn a képen- azért nincs haja, mert nem lógnak a fejébe ültetett magok vízbe és így nem bírnak szárba szökkenni!
Kiváncsi lennék, némelyik nyilatkozónak, a fejébe beültetett és szárbaszökkentett magnak gyökere, mi a "szarba" lóg?

3 megjegyzés:

  1. Ahhh! Igaz és Ütős!
    Ezt a meglátásodat, +18-as karikával kéne ellátni. ;)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a szegényt 4 éve elfelejtem meglocsolni :) De most milyen jó szolgálatot tett. Pompás prezentáció! :)

    VálaszTörlés