A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. júl. 11.

Forma-1

Itt az évad tizedik futama a Brit Nagydíj! Silverston! A McLaren Hamiltonnal és Buttonnal együtt bizonyítani akar a hazai pályán. Természetes!
Bizakodóak a Mercedes istállónál is, bár a nyilatkozatok egy része már arról szól, Schumacher a 2011-es évre készül. Biztosra veszem, a Red Bull istálló még nem tett le a világbajnoki címről. A Ferrari esélyeit a vb. címre én már nem látom, attól még lehet. A "pletykások" szerint már elkészült a Mercedes istálló és Raikkönen előszerződése. Hoppá! Kinek a helyére? Rosberget menesztik, aki szinte folyamatosan veri a hétszeres világbajnokot? Vagy Schumit, de akkor miért kellett visszahívni, pláne miért készül a következő évre? Majd kiderül! A "Jégemberre" vadásznak mások is! Kelendő lett, mert bár profi, a kihagyás miatt korábbi gázsijához képest olcsó lett. Elképesztő évadot lehetne csinálni ennyi világbajnokkal! Schumacher hétszeres, Alonsó kétszeres, Hamilton egyszeres, Button egyszeres, Raikkönen egyszeres és az idei még nincs meg. Lehet valaki ismétel, lehet nő a létszám! Remek!
Én viszont "szállítom" a veterán versenygépet minden Forma-1 kedvelőnek.

Időmérőn: Red Bull adta papírforma, Alonsó szállította meglepetés, Schumi nyújtotta égés! Lesz egyáltalán verseny az élen?

Verseny: Van bizony! A Red Bull csapatnál összehozott "házi" balhé ellenére kár volt az a defekt. Hamilton és Alonsó is hatalmasat versenyez, nem is beszélve a vezető Webbert és az üldöző Vettelt. Schumi csapattársához mérve ég tovább. Jó verseny, szép befutó lesz!

1 megjegyzés:

  1. Schumi jobban járt volna, ha csak nézi a svájci birtokán a tv-ben a fiatalokat. Akkor nem égne. Csak hát unatkozott…
    A versenyt néztem, jó volt, hogy Webber győzött.

    VálaszTörlés