A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. aug. 29.

Forma-1

Négy hét kihagyást követően, igazán izgalmasan kezdődött a Belga Nagydíj hétvégéje. Az időmérő edzésre rászakadó eső kicsit megkeverte a lapokat az első etapban.
Azért a VB. pontvadászatot jelenleg vezető Webber első rajtkockája, nem igazán meglepetés. Mint ahogy Hamilton és Vettel szereplése sem. Talán az időmérő meglepetés "nyertese" Kubica, míg a nagy vesztese Alonsó.
Első etap, eső etap! Nagy taktikai csaták, nagy mellényúlásokkal, egyszerre szine minden kocsi az aszfalton. Mint egy, futam közbeni állapot.
Második etap, a Mercedes GP nagy veresége! Egyik kocsi sem jutott tovább és Rosberg öt , míg Schumacher tíz rajthelyes büntetésével tetézve a versenyen már csak a csoda segíthet nekik. Vagy az eső!
Harmadik etap, Alonsó "veresége"! Az újabb eső miatt őt leszámítva nagyjából a papírforma jött ki. De csak nagyjából! Alonsón az segíthet a versenyen, ami a Mercedes GP pilótáin. Az eső!
Az ő reménybeli szlogenjük a Belga Nagydíjra: "Add már uram az esőt!"
Addig is, míg eldől, miként dönt az "időjárás felelős" küldöm ezt a veterán gépcsodát, egyre fogyatkozó archívumomból, az autósport és a Forma-1 kedvelőinek, továbbá a szép kocsik szerelmeseinek.
Éééééés most!...............Lámpák kialszanak!...............Rajt!

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Az eső kevert egyet a taktikán. A Ferrarinál ismét kellene a Ross Braun taktikai érzéke, amivel régebben Schumachert jó néhányszor győzelemre segítette. Most Massának segíthetett volna. Mert csúnyán elrontották a kerékcserét, vele elpuskázták a Ferrari csapatgyözelmét.

    VálaszTörlés