A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (393) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. augusztus 1., vasárnap

A huszonötödik

Jubileumi számhoz érkezett a Magyar Nagydíj! A kezdetekkor azt hiszem sokan kételkedtek benne, hogy a F-1 "életképes" lesz negyed századnyi ideig hazánkban. Sőt tovább! Én sem hittem.
Tévedtem. Örülök neki!
Érdekes hírekre bukkantam. Button nagyon sportszerűen védi Schumachert, mondván ő hagyta hátra azt a versenygépet, amivel a hétszeres világbajnok kénytelen versenyezni, mert már nem tudott beleszólni a fejlesztésébe és egyszerűen nem "fekszik" neki, túlságosan alulkormányzott. Óva int mindenkit attól, hogy Schumit idő előtt "leírja"! Button szerint jövőre versenyben lesz. Úgy legyen!
Tovább görög a vita a Ferrari legutóbbi helycserés győzelme miatt. Szerintem is fogadjuk el azt a tényt, ez nem csak egyéni, hanem csapatsport, rengeteg pénzt ölnek bele ahhoz hogy a csapatérdeket is nézzék. A pilóták meg eleget keresnek, telik italra "leöblíteni a békát"! Mindenki tudta már az elején, ez lesz a vége! Végrehajtani viszont lehetne elegánsabban!
Nem a "lenyelt béka" miatt, hanem az egy éve elszenvedett balasete okán én Massának szorítok. Nem lehet neki könnyű ott száguldani, hol majdnem meghalt. Egy igazán szép eredmény feltenné a koronát visszatérésére.

Vettel a leggyorsabb szabadedzésen, Vettel fölényesen nyeri az időmérőt, Vettel zsinórban negyedszer az első rajtkockában és idén már hetedszer. Vettel és Vettel.... Volt már ilyen, úgy hívják Schumacher!

Igazán remek versenyt várok, mert a "lovak" azért ott nyerítenek a "bikák" nyakában! Addig is küldöm, lassan de ürülő archívumom egyik szép darabját, a sportág és a technika szerelmeseinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése