A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. jan. 8.

Noha..


A BKV volt humánpolitikai igazgatóját előzetesbe vették, azért mert saját maga részére kiutalt nyolcvanmilliót végkielégítés címén!
Saját maga részére! Ezt tényleg el akarják hitetni? Hogy az ördögbe tehette ezt meg egyedül, vagy legalább más személy tudta és asszisztálása, hallgatása nélkül? Egy nem is pénzügyi, nem is gazdasági vonalon tevékenykedő vezető, rendelkezhet és utalhat egy személyben ekkora összeget! Nem kell senkinek ellenjegyezni, nem kell ellenőrízni az utalás jogosságát, fel sem tűnik senkinek az utalást elrendelő személye, és az összeg rendeltetése közti nyilvánvaló összefüggés! Ezt kellene "bevenni"? Annyira nyilvánvaló ökörség, hogy minősíteni sem lehet. Nem is ez a lényeg! A lényeg az, hogy megtörtént, noha...
Apropó, noha ( noa, nova). Felénk nohának mondták, nagyapám legalábbis. Manapság egyre ritkábban termesztett és fellelhető szőlőfajta. Egyik jellegzetessége volt, sok egyéb mellett, hogy mikor rendesen megérett, kis érintésre is szinte lefolytak a szemek a fürtről.
BKV ügyben (is) már úgy kellene a fejeknek hullani, mint mikor a gazda véletlenül belerugott a szőlőtőkébe és lehullt a sok bogyó!

1 megjegyzés:

  1. Látom, Te sem a média emlőjéből szívod a mannát! Jó látni, hogy van még ember, aki nem csak néz, hanem lát is! Ha lesz rúgás, az nem lesz véletlen! Reménykedem!

    Arra a halványvörös savanykás nedűre gondolsz? Fröccsnek volt tökéletes, de ha nem szemezték, akkor a fejed másnap szétszakadt! :) Tapasztalat! :))

    VálaszTörlés