A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. máj. 9.

Forma-1

Ismét itt volt a F1, Barcelona,
Spanyol Nagydíj.
Schumacher a hírek szerint, egy feljavított géppel állt a rajthoz és végre hozni akarta a mára már a múlt ködébe vesző formáját. Alonsó azon áradozik -túl a világbajnoki ábrándjain,- minél több alkalommal szeretné legyőzni a két lábon, illetve ismét négy keréken járó nagy legendát, Schumachert. Button motiváltabb mint valaha -szülővárosa díszpolgárrá választotta és hidat is neveznek el róla- a futam megnyerésére és nem titkoltan, idén címvédésre készül. Akkor még nem is említettem a Ferrari másik kiválóságát, Massa végre világbajnok szeretne lenni! Nem kevésbé a Red Bull "ásza" Vettel és gondolom titkon reménykedik az idén nagyon jól teljesítő Rosberg a Mercedessel. Azért Webber sem leírandó, ki tudja még mit hoz az amúgy igen erős Red Bull kocsival a nem kevésbé erős mezőnyben. Addig is míg eldőlnek a dolgok, íme egy veterán a képcsarnokomból, a technika és a sportág szerelmeseinek.
Nos igen, Schumacher a formáját nem hozta, de legalább javult, Alonsó boldog lehet, mert Sumit megint megelőzte és még szerencséje is volt, Button nem nyert viszont a többi elképzelése még valóra válhat, Massa egyelőre nem mutatja miként lesz világbajnok, Vettel jó volt és szintén szerencsés. A futam igazi ÁSZa vitathatatlanul Webber!
A hétvége nagy vesztese Hamilton!

1 megjegyzés:

  1. Már megint elaludtam, így nem láttam, hogy amint Alonso megelőzi Schumachert. Kár. Rosszkor van a kezdés ideje, vagy a vasárnapi ebéd. Amikor Schumacher fénykorában sorra győzött a futamokon, az már kicsit unalmas volt, de most azért drukkolok, hogy ismét felálljon a dobogóra.

    VálaszTörlés