A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. augusztus 10., kedd

Felcsippentettem...

"A téma az utcán hever......"
Néhányat felcsippentettem jártunkban-keltünkben, most ezekből osztok meg párat. Legelébb ezt a "csodaszekeret".
Az elején Ferrari-logo díszelgett és a színe is stimmel. Meg szerintem az egész gép! Nagyon tetszik! Nekem már nem csajozós kocsinak kellene -mivel korban is kinőttem belőle, meg foglalt is vagyok- hanem horgászni, túrázgatni nyáron.
Jól van. Kiábrándoztam magam kedvemre. Jöhet a következő!
El nem tudom képzelni, miféle tevékenység bújhat meg a felirat mögött? Hanem a club fényűzést kerülő megjelenítése, az ami megfogott! Nem merem puritán jelzővel illetni, mert nem tudom mennyire becsületes és szigorú erkölcsű a tagság és a széldeszka mögötti tevékenység. Annyit sikerült a neten kinyomozni, hogy 2006-ban a club szervezésében egy punk-rockot játszó zenekar tartott itt koncertet. Szándékosan nem írom le a zenekar nevét, mert ez nem a reklám helye!
Punk-rock és vöröscsillag? Hmmm!
János bácsi háza! Aranyos és nem hivalkodó felirat. Semmi flancos titulus, csak így egyszerűen. János bácsi azért megtarthatna valamiféle festékeket bemutató szóróanyagot. A kapun lévő "bizalomerősítő" acéltüskék még bírják, no de a lemezelés! Ámbár szépen kiemeli a levelesládát!
Hát kérem szépen, honlap is van ilyen, meg dalszöveg is, meg más is. Be kell ütni a keresőbe és akit érdekel, aztán informálódhat. Nem került volna be a képek közé, ha nem ott találom, ahol. Győrben a Káptalandombon, egy egyházi intézmény kőkerítésén, nem messze a kaputól.
Joga van mindenkinek a saját véleményéhez, de nincs joga azt bárhol közzétenni! Szerintem!

3 megjegyzés:

  1. Hehe! Az a kis dudu nekem is nagyon tetszik! :D

    VálaszTörlés
  2. Akinek kis Polskija volt, mint nekem, annak nem csoda, ha tetszik a kemping Smart. Kicsi kocsi ugyanúgy aranyos, mint a kis gyerek. Lehet, sőt biztos, hogy nem ez a hivatalos neve, azért adtam neki ezt az előnevet, mert a Papi kempingjében, Frauenkirchenben láttam ezt a járgányt először is, meg utoljára. Tulaja Németországból szokta minden évben a lakóbusza után kötött utánfutón lehozni, hogy tudjon a környéken furikázni. Jóska, ha az osztrák határ közelében láttad, ez lehet. Bár ki tudja?

    VálaszTörlés
  3. Bizony az könnyen lehet, mert nem magyar rendszáma volt. "Kicsi a világ!"

    VálaszTörlés