A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. augusztus 22., vasárnap

Hülye ötletek

Ma láttam a televízióban, -mert híranyag lett belőle- hogy Guiness-rekord kisérletett hajtottak végre "kóla gejzír műfajban!" Ezt úgy kell elképzelni, hogy több száz ember vezényszóra, egyszerre beledob egy cukorkát a kólásüvegbe, mire annak tartalma a magasba lövell. Hát nem óriási?
Azt ugyan nem tudom, mit szólnak hozzá azok, -ha eljut egyáltalán fülükig a hír- kiknek még hidegvízre sem nagyon telik? Az emberiség módosabb és ezért vidámabb része, megint csak elspriccelt jó néhány milliót. Feleslegesen és hülyeségre! Egy dolog azért tetszik a dologban, mégpediglen az, eszerint mindenféle baromsággal be lehet kerülni a rekordtartók közé. Nosza! Olimpikon már úgy sem leszek. Pláne bajnok! Cél, a Nagy Könyv!
Azt gondoltam ki, egy új "műfajt" alapítok és ezzel egyuttal be is iratom magam: -mégpedig az egy óra alatt bevágott budiajtók számával!
Na! Na? Eléggé agyament ötlet? Szerintem igen! Van olyan mint a kóla.
Még dolgozom a szabályrendszerén, de nagyjából emígy képzelem el. Kell építeni legalább ezer budit (árnyákszék, pottyantós, klozett, reterát, stb), egymástól két lépésnyi távolságra. A hordozható nem jó, mert nincs az ajtónak súlya, nem lesz meg a kellő svungja! Tehát rendesen deszkából, zsanérozva és mindegyiket megásva. Hogy miért kell megásni? Ha odaérek elárulom, de nem akarok előre szaladni. Apropó, verseny közben szaladni nem szabad, erőltetett menet a megengedett. A kész budikon az ajtóknak egyirányba kell nyílnia és ki kell tárni kilencven fokra. A versenyző jobb kézzel, menet közben bevágja őket egymás után. Kihagyni tilos! Azonnali kizárást von maga után! Ezért kell egy sorba építeni a pottyantósokat, mert nem lehet oda vissza haladni, mivel a váltott kéz nem megengedett. Váltva nyíló budiajtóról meg nincs tudomásom. Sajnos, balkezes versenyző esetén, külön beruházás. Az ajtókat nem elég betaszajtani, be kell vágni! Ezért mindegyik budiban ül egy hitelesítő, aki az ajtó csattanását méri. Elfogadott még, ha legalább húsz centit visszapattan! Alatta a rekordkísérletet félbe kell szakítani! Az egy órát sikeresen kitöltött versenyzőnek "doppingteszten" kell átesnie a hitelesítéshez. Nem megengedett a hashajtó hatású készítmények és ételek fogyasztása, mert az túlzottan serkentené a haladást. Ennek kiszűrésére az egy óra elteltével elért budiba a versenyzőnek be kell ülnie és megfelelően szilárd állagú produktumot kell pottyantani. Na ezért kell mindet megásni! Nincs elmászkálás, meg vissza! Közben meg esetleg szenet etetnek vele! Frászt! Ott! Helyben! Tanúk jelenlétében szigorú ellenőrzés mellett.
Nagyjából így. Még kicsit finomítok rajta, addig van idő míg a kellő szponzori háttér összeáll. Elsősorban WC gyártók és üzemeltetők, illemhelyhez szükséges tartozékok és kellékek gyártói, ajtógyártók jelentkezését várom.
"Szarjunk el együtt milliókat" jeligére!
Versenyzői sikerek és megfelelő szponzori háttér esetén, tervezem a feladat nehezítését -egyben új rekordkísérlet beírását- hegyes, sziklás terepen, minimum harminc fokos emelkedő közbeiktatásával!

5 megjegyzés:

  1. Jóóóól van Józsi! Látom a gyógyszert még nem vetted be. Szólj Melinek, máskor készítse elő időben! ;-D

    VálaszTörlés
  2. Ezt a klotyin ülve álmodtad meg?

    VálaszTörlés
  3. Ja, ja! Ha nincs időben, akkor idehaza edzek! Amúgy meg ott, a képen látható fa mögöttiben. Az ötlet csak úgy jött, nem kellett ezt megálmodni, egyszerű, mint az ágybasza... Híradókat kell nézni és egy bolond százat csinál!

    VálaszTörlés
  4. Először amikor elolvastam jót mosolyogtam.Aztán nem tudtam mit írni kommentnek,hát elolvastam mégegyszer!Kommentet most se tudok írni rá,de véleményem van!!!!Ilyenek vagyunk - budi nélkül is!!

    VálaszTörlés
  5. Valójában jó hülye ötlet. Vígyázz, lehet, hogy valaki lenyulja.

    VálaszTörlés