A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. május 15., szombat

Forma-1

Micsoda "szépség!" Gyönyörű ez a gép, nem is értem, anno miért nem ezzel kezdtem? Most már mindegy!
Ismét F1, ismét latolgatások, rajtuk a sportágat szerető világ szeme. Igazán izgalmas futamnak nézünk elébe. Schumacher a Spanyol Nagydíj után igencsak bizakodón nyilatkozott. Azt mondta a következő futamon már a dobogóért akar küzdeni, sőt győzni szeretne. Én nem igazán értem mérhetetlen optimizmusát, mert Barcelonában a szerencséje is közrejátszott az elért negyedik helyezésben. Maradt volna az időmérőn kvalifikált hatodik helyen, ha ketten nem hullanak ki előle. Ettől eltekintve jól versenyzett, nem vitatom! Schumi az idei évadban nagyjából mindig azon a környéken teljesített a versenyben, ahová az időmérőn bevitte a gépet. Bizony akkor a dédelgetett elképzelés megvalósulásához, a Monakói Nagydíj időmérőt meg kellene nyernie. Nem lesz egyszerű, bár az előjeleket mondhatnók épp biztatónak is. A Red Bull kicsit gyengébben hasította az aszfaltot a szabadedzéseken, viszont a Ferrarik "fellázadtak" különösen Alonsó. Schumacher is bíztató köridőt mutatott fel, viszont én a szabadedzéseken nyújtott teljesítményekre soha nem adtam. Most sem! McLaren, Ferrari, Red Bull és vegyük ide a Mercedest. Négy kiváló autó nyolc kiváló pilótával! Ennyi, ha nem robban be egy-két meglepetés. Ennyi ellenféllel számolva igazán nem egyszerű nyerni. Monaco egy különleges versenypálya, tényleg előfordulhatnak nagy meglepetések. Azért, egyelőre nem fogadnék nagy tétben Schumira. Hogy kinek szurkolok azt meg nem árulom el. Legyen az én titkom, a sportág szerelmeseinek pedig küldöm ezt a korábbi szépséges csodát, a képcsarnokomból.
Az időjárás nem igazán kedvez a szabadtéri programoknak, előjelzés sem igér javulást, így lelkifurdalás nélkül lehet a képernyő előtt "gubbadni".
Kellemes hétvégét mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Ezt a bejegyzés az időmérő futam előtt írtad, most írhatsz egy másikat. Ebben a sportágban bármilyen kicsi gikszer is tud nagyot borítani, mint ahogy most is tette. Ugye? Ettől függetlenül a Schumacherrel kapcsolatos megállapításoddal egyetértek.

    VálaszTörlés
  2. Azért nem kell újat írni, ennyi belefér. Az általam is kiemelt négy csapat van az első nyolc helyen. Meglepetésnek meg ott van Kubica. Várjuk ki a végét! Mire lesz ez elég Kubicának és mit villant Alonsó? Alonsó -ha jól összerakják a kocsit- képes, mondjuk tíz kör alatt feljönni Button és Schumi mögé. De, akkor jöhet még az általad említett gikszer és borít mindent.

    VálaszTörlés