A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. május 26., szerda

Három kérdés!

A frissen megválasztott Amerika szépéről kiderült, hogy korábban már nyert egy versenyt. A libanoni származású hölgy 2007-ben megnyert egy rúdtáncbajnokságot, ahol állítólag ezt-azt ledobott magáról.
Most a közvélemény, meg a zsűri a sorsán agyal. Mert elvárás a makulátlan élet és a világbéke iránti olthatatlan vágy és elkötelezettség!
Értem. Nem értem!
Bikiniben illegve-billegve lehet a békét védeni, táncolva már nem?

Elmosta az M1-est az ár! Majdnem annyiért építünk egy kilóméter autópályát, mint amennyiért más országokban megrendeznek és leforgatnak egy katasztrófafilmet. Nálunk viszont jön a természet rendezni, csekély ráfordítással kivonul a helyszínre és leforgatja a híradó!
Mégis, ennyi pénzből vajh' mit raktak az alapba, még legyen vízálló is?

Minap jött szembe velem egy robogós srác, felnyíló sisak volt rajta, de már nem volt meg a plexi arcvédője. Gondolom leszedte, mert lógott a szája sarkában az izzó cigaretta, az meg nem fért volna el a védőlap alatt. Úgy nagyjából tudtam csak elképzelni, hogyan fogja járni a "haláltáncot", mikor a menetszél kitépi és beviszi a sisak alá a parazsat! Nem kívánom neki!
A cigaretta rákot okoz! Ha megéri! Megéri?

Elnézést, hogy van közte egy hetes hír, meg is írtam egy hete de mindig akadt előrébbre sorolt közölnivalóm. Egy ideje, igyekszem naponta csak egy bejegyzéssel borzolni a kedélyeket így aztán néha késésekbe kerülök.

2 megjegyzés:

  1. Válaszok "topee módra":
    1,Azt a rúdon táncoló szépséget én is megnéztem volna,már ami a repertoárját illet!Bár még lehet hogy rákeresek a pina.hu-n.
    2,Elég katasztrófa ha ilyen autópályák épülnek!Nem kell forgatni őket,csak haladni rajtuk.Az már kész halálfélelem...!
    3,A csávókám pedig bizti arra számít hogy berepül eccer csak egy darázs,bucira dagad a búrája és nem fér bele a parázs!Erre nem gondoltál Józsi?
    Ez volt a 3/3!Jóccakáát!

    VálaszTörlés
  2. Három per három? Apám, de jó, hogy ritkán használjuk a római számokat!

    VálaszTörlés