A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. június 2., szerda

Le vagyunk..?

Kaposváron a vasútállomás nagycsarnokában készítettem a képeket. Tessék elképzelni! Miközben a jegypénztár ablakánál áll és vásárol, felülről meg jön az áldás. Potty..
Itt nincs helye a szokásos reklamációnak: -"mert az embert le sem szarják!"
De bizony, adott esetben le! Akkor bizonyosan nem érzi szerencsének az érintett, később majd elválik. Csak előbb a tisztítás árát kell "lenyelni." No de a szerencse sem adatik teljesen ingyen, bár a tisztítószámla kicsit nagyobb beruházás, mint egy nyerő lottószelvény.
Én nagyon szeretem a madarakat, mégsem értem, miért nem terelik ki őket? Hogy hogyan? Nem árulom el! Nos jó, annyit segítek, hogy éjszaka mikor már zárva van a váróterem és félhomály az úr, meg kell állni a csarnok közepén és hangosan szólongatni őket emígy:
cic, cic, cic...........!
Hogy,.... micsoda? Jó, jó, értem!
Nem, ez valóban nem segít! Viszont ha kellő ideig mondogatja az illetékes, majd eszébe jut a megoldás! A falak körbe mindenüt viselik a madarak nyomát, azonban a levegőben szálló láthatatlan termékeik az "izgatóbbak". Meg néha a látható az idegesítő! A látottak alapján állíthatom, nem egy nap alatt piszkították körbe a falakat és nem is kettő alatt. Jó ideje lakhatnak bent zavartalanul, senki által nem háborgatottan. Vajh' miért motoszkál bennem állandóan egy gondolat, hogy itt nem csak a galambok szarják le a megfáradt és a madár inzultustól immár ideges utazni vágyót?!

2 megjegyzés:

  1. ....hmmm!Ne hidd hogy csak a MÁV az,aki nagy ívben leszar(at)minket!!!Te is,én is,mi is sorolhatnánk!Fejtől büdösödik!!!!Ismered?

    VálaszTörlés
  2. Így van, csak most ebbe "futottam" bele!

    VálaszTörlés