A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. április 12., hétfő

"Elemzők"

Most szinte mindenki, mindenhol elemez, latolgat! Reggeltől estig lehet hallgatni, nézni az okosabbnál okosabb hozzászólásokat, eszmefuttatásokat.
Mi lesz akkor, ha meglesz és ha nem a..? Mi az oka az ekkora arányú, vagy nagyarányú..? Miért szerepelt a várakozásokon felül, illetve alul a ..? Hová fog fajulni a kampány az elkövetkezendő két hétben a...érdekében és ellenében? Hogyan fog reagálni a forint, a gazdaság, a külföld, a befektetők a kialakult helyzetre? Stb,stb,stb! Százával lehet feltenni a kérdéseket és arra ezrével lehet válaszokat adni, lehet találgatni, elemezgetni, érvelni ellene és mellette, érte és másért! Azt hiszem, egyelőre teljesen felesleges és főleg korai az ilyen mélyen szántó okoskodás, latolgatás, találgatás, elemzés, ha csak nem ebből él meg valaki!
Megtettük amit kellett, elmentünk, voksoltunk, bizalmat adtunk, vagy megvontunk. Döntöttünk! Van még kicsinyke híja imitt-amott, de döntöttünk! Most nyugalom! Ha már egyszer döntöttünk és megadtuk a cselekvés lehetőségét, akkor várjuk meg az érdemi cselekedeteket és azok hatásait. Minek ez a sok mi lett volna, ha.., meg a mi lenne ha..? Tegyék, mit tenniük kell, amiért kapták a bizalmat és a lehetőséget. Idő kell, mindenkinek kell idő, addig le lehet nyugodni. Akár az örömmámorból, akár az elkeseredettségből.
Azért én is "elemezgetek." Használom, gyűjtögetem, rakosgatom, aztán ha nem akar működni, kimerült és nem hajlandó felvenni a töltést, akkor mehet a hatástalanítás, jöhet a működőképes!

1 megjegyzés:

  1. Egyetértek veled, mert semmi, de semmi értelme sincs a jósoknak, az elemzéseknek. A történelemben amúgy sincs ha. Mint már írtam erről a közvélemény-kutatásokkal kapcsolatban. Ha csak annyi nem, hogy állástalanul szaporítanák a munkanélküliek amúgy is népes táborát.

    VálaszTörlés