A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (392) Deseda (354) Gombák (217) Horgászat (199) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. április 11., vasárnap

Választási maraton!!

Azért, választásokban mi vagyunk a legjobbak!!! "Magyarország, én így szeretlek!"
Mindenesetre a M1-en minden idők legjobb választási műsora van kibontakozóban.
A szavazóhelyiségekben rekedteknek pedig, csak mielőbbi szabadulást kívánok és addig is, a képen látható s egyéb unaloműző társasjátékokkal mérsékeljék a várakozás izgalmát. Csak ne tétbe játsszanak, vagy ha mégis, semmiképp sem a pártok sorrendjére tegyenek és akkor talán nem követnek el kampánycsend sértést.

7 megjegyzés:

  1. Javasolnám az activity nevezetű vidám társasjátékot, vagy akár a tabut! Tabu például minden ami politika. Ámbár, elég sokan vannak, akár új pártot is alakíthatnak! :D

    VálaszTörlés
  2. „Nyugodság” mondaná a fiam. Nem olyan fontos, legalább is nekem nem, hogy már most tudjam azt, amit már úgyis tudok. Nyugodalmas jó éjszakát! Majd reggel megtudom, hogy igazam volt, illetve, hogy mi lesz a felállás két hét múlva.

    VálaszTörlés
  3. Én már "csakazértis" kivárom a Végét. Szerintem az is elég bonyodalmas lesz, és talán meg is vétózzák majd az eredményeket. A pártok Szakemberei most a "kényszerpihenőben" biztosan ezt fogalmazzák. :)

    VálaszTörlés
  4. Tabu! Ez álom, mert a politikától függ minden és mindenki! Muszáj vele foglalkozni.

    Nem tudhatsz mindent, csak a győztest. Kérdés a győzelem mértéke és a többi bejutó száma, eloszlása, aránya.

    Így van! Most is mint mindig van tét, tán nagyobb is mint ezt megelőzően. Én is kivártam!

    VálaszTörlés
  5. Én meg elmentem aludni, mert borítékoltam magamban az eredményt, és kb. minden úgy is alakult, ahogy számítottam. Biztos voltam pl. az MDF gyenge szereplésében is. Jobban örültem volna, ha egyenlőbb arányokban több párt van jelen, így ismét egyeduralom lesz, kétharmados rablással. Vagy csak túl borúlátóan ébredtem? Lehet, hogy az eső sem esik? Várom azt az új Magyarországot amit ígértek jobbról! Most viszont akkor elszámoltatás jön előbb, és aztán kormányzás? Annyi kérdésem lenne, de csak az évek múlása adhatja meg a választ!

    VálaszTörlés
  6. Én is láttam még a tv választási műsorában tegnap este, elalvás előtt a bemutatott eredményeket. Ma reggelre, már nem emlékszem rá precízen, de a lényegre igen, a többi meg nem fontos. (legalább is nekem) Mint a viccben: nem kell nekem mindent tudni, mondta a cigány mikor a rendőr, megállította azzal a szesszel, hogy akar neki mondani valamit. A lényeget láttam, és nekem ez elég.

    VálaszTörlés
  7. Ismét egyeduralom? A váltás óta egyszer volt kétharmad, az is a MSZP-nek, igaz koalicióban. Nem éltek vele, lelkük rajta! A váltás óta kiesett a FKGP, most az SZDSZ, MDF és csúnyán összement az MSZP, hogy csak az egykori rendszerváltó és a valamikor legnagyobb pártokat említsem. Tudott, hogy minek köszönhető a bukásuk. Az okos a más kárán tanul, a buta a sajátján vagy azon sem! Az acsarkodás cseszte el a dolgokat ebben az országban, mert folyamatosan és kölcsönösen keresztbetettek egymásnak a kormányzó meg az ellenzéki pártok. Most már azt kívánom a győztesnek, legyen meg a kétharmada, a hőn áhított kétharmada. Akkor aztán lehet bizonyítani és majd eldől, hogy dicsőség vagy bukás lesz a vége.
    De másra mutogatni négy év múlva nem lehet! Remélem tanultak a más kárából, mert akkor nyert az ország, ha nem akkor...!?
    Na ez áll a választópolgáron!
    Majd kiderül, addig viszont tiszteletben kell tartani a többségi akaratot, mert azt már megtanulhattuk végre, mire vezet az ellenségkép keresése.
    Még nem láttuk a lényeget, az csak ezután jön!

    VálaszTörlés