A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (394) Deseda (355) Gombák (218) Horgászat (200) Úton (167) Madarak (153) Családi (135) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (71) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (16) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2010. június 8., kedd

Eső után jön...

Közzé tegyem, hogyan lehet két óra alatt két kilót lefogyni? Igen? Nos rendben van, elárulom.
Hosszas vívódás előzte meg a döntést, mert máig féltve őrzött családi módszer, ami apáról fiura száll. Én nagyapámtól tanultam. Talán, ha időben megpróbálom elterjeszteni én is -mint Norbi- ki tudja? Most már mindegy.
Azokkal megosztom -hálából- kik olvassák írásaim.
Először is kell keresni egy vízhez közeli tölgyest. Nem elengedhetetlen feltétel a víz, de úgy sokkal több a szúnyog. Ezek a kis vérszívók viszont kellenek a mozgásanyaghoz. Pillanatok alatt elérik azt, amit fitness edzők is csak hosszas gyakoroltatás után képesek. Néhány perc és az ember eléri a háta közepét is! Folyamatos haladás közben, fantasztikusan kivitelezett kézgyakorlatokra fejleszt, Réka is megirigyelné. Ez a szakasz gyakorlatilag felfogható bemelegítés gyanánt. Az intenzív gyakorlatok, meg a hőség már hozzák le a felesleget. Most jön azonban a java! Négyszer kétszázas váltófutás a lódarazsak elől! Azért váltó, mert a darazsak váltják egymást. Köztudottan a stressz is fogyaszt, így minden adott. Hőség, intenzív mozgás, stressz! Közben nem szabad megfeledkezni a gombákról, ezeket nyújtott térddel lehajolva szedjük. Kiváló derékgyakorlat! Tekintve, hogy a gomba nem hizlal, megkészítve a leadott sújt sem szedjük vissza. Fogyasztásával elkerülhető a jojó-effektus! Amennyiben nem találunk, akkor hagyjuk ki az ebédet és pláne! Jó, max gyümölcs!
Vacsorára viszont majd fogyasszunk könnyű étket, mondjuk grillezett busát. Ezt a halfajtát az emberek nagy része nem szereti, így nem is fogyaszt belőle mértéktelenül, ezért javaslom estebédre. Azért az intenzív, túrával egybekötött fogyókúra mellett, ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről sem. Természetesen szigorúan cukormenteset! Legjobb a friss ásványvíz, mert abból bőséggel fogyasztva megdolgoztatjuk a vesét, egyben méregtelenítünk is. Hazaérve egy frissítő zuhany, hidromasszázs jelleggel a további méregtelenítést is, meg a fáradtság utáni ellazulást segíti. Végezetül a páros kullancskereső gyakorlat -kombinálva mondjuk valami kellemes füstölő inhalálásával- tovább égeti a kalóriákat és tisztítja a tüdőt. Ez azonban már bónusz kategória!
Nem is tudom! Levédessem?

3 megjegyzés: