A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (391) Deseda (353) Gombák (217) Horgászat (198) Úton (167) Madarak (153) Családi (134) Gasztronómia (116) Vártúrák (108) vegyes (107) F-1 (106) Gépek (100) Kvár (96) Zsömi (96) Kedvenceink (75) D.arborétum (74) Somogyban (73) Állati (70) miEz? (68) tréfás (63) virág (54) "Állati" (51) St.földön (46) +jegyzÉs? (43) Veterán (37) feljegyzÉs (37) vitriol (32) Királynő (30) Történetek (30) COVIDnapok (19) görBee (19) retro (18) Hadban (16) Pomáz (14) Három kérdés (11) Budapest (8) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (4) Balaton (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Deseda Horgászat Madarak (1) közélet (1)

2011. június 17., péntek

Formavilág

Ez a víztorony már szerepelt egyszer, csak akkor kicsit más szögből.
Most nagyobb "szeletet hasítottam" mellé a város "kockáiból". Igazából nem is tudtam, mikor nekiálltam fotózgatni, hogy mit akarok kihozni belőle.


Még azt sem tartom kizártnak, most sem tudom! Csak eltébláboltam, elnézegettem a város fák fölé nyúló építményeit, azok formáit és amelyik valamiért megragadott kicsit, azt rögzítettem. Mind-mind megannyi -a maga módján- szabályos alakzat a szabálytalanul elterülő zöldben.

Kaposvárt a "virágos" jelzővel szokták illetni. És valóban! Sok a virág, a gondozott park, a zöldterület. Sokfelé szemet gyönyörködtető. Nem kis munka, igyekezet és szakmai hozzáértés fekszik benne. Úgy látom egyre inkább megbecsülik a lakosok. Persze azért itt is -mint ahogy másutt is- "nemtörődöm" emberek mindig vannak.
Kicsit olyan, mintha alkonyi kép lenne, pedig reggel készült, csak épp bújócskázott velem a nap. Valahonnét a felhők mögül kikukucskálva beszínezte az "eget".
Ezt a bejegyzést egy régi barátnak, a "nagy eltűnőművész" Tameri részére ajánlom.
Az ő "Leporolt akta" címet viselő blogjában aztán lehetett gyönyörködni a formavilágban.
Már csak ezért is jó lenne, ha feladná a "rejtőzködő életmódot" és ismételten megmutatná magát és egy kicsit az Ő értékes világát.

6 megjegyzés:

  1. Jó képeket szedtél össze, tetszenek... :)
    Igazad van, Tameri is előkerülhetne!

    VálaszTörlés
  2. A dolgok távolabbról látása.... szeretem az ilyen jellegű fotókat. Mint kívülálló, megfigyelni. Aztán visszacsusszanni a képbe :)

    VálaszTörlés
  3. - Köszönöm! :)
    - Távolabbról általában szebb. :) Nem mindig, de ... Visszacsusszanva a képbe, néha távolabbra vágyok. :)

    VálaszTörlés
  4. Tameri kellemesebb elfoglaltsága miatt hanyagol jelenlétével bennünket, megházasodott. Gratulálok.

    VálaszTörlés
  5. "Nofene"! Elkelt a leány? Szívből kívánom néki a boldogságot és természetesen ezúton is gratulálok. :)

    VálaszTörlés