A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (85) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. márc. 27.

Forma-1

És újra itt a "száguldó cirkusz" hétvégéje. Bár én magam nem nagyon szeretem ezt a megnevezést, mert azt leszámítva, hogy szórakoztató, teljesen komoly dolog.
Kőkemény profizmust igénylő sport mind a pilóták, mint pedig a kiszolgáló és fejlesztő apparát tekintetében. No, de kit érdekel az én "okoskodásom" álljon itt inkább egy újabb szépség a gyüjteményből, melyeket Pécsett fotóztam még 2004-ben. Tudom, hogy egyszer már megírtam, nem is az aggkori szenilitás munkál bennen, hanem esetleg már feledésbe merült, meg az újonnan "érkezők" gondolhatják: -szebbet is letöltök a netről! Így igaz, szebbet is le lehet tölteni, meg újabbakat is. De ebben a blogban csak elvétve akad nem általam készített kép és a bejegyzéseket is magam írom. Hogy? Ja, értem, hogy eleget dicsekedtem. Oké! Jó szórakozást holnap a futamon, aki televízión nézi, ne felejtsen el hajnali kettőkor felkelni és előre állítani az órát háromra, nehogy lekésse. Aztán már nem biztos, hogy érdemes visszaaludni. Az asszony még lehet egyszer hálás lesz érte! Úgy értem, reggelig szép csendesen, lábujjhegyen járva mert úgy elérhető a szekrények teteje is, az egész lakás portalanítható. Kevesebb marad a húsvéti nagytakarításból. Na ugye, hogy hálás lesz az asszony? Van aki másra gondolt elsőre? Gondoltam! Esküdni mertem volna! Nem is értem, miként lehetnek emberek ennyire földhöz, akarom mondani ágyhoz ragadtak!

3 megjegyzés:

  1. Már ideje volt!F1 elvonási tüneteim voltak!A rospegbe a nagytakarítással....!:)

    VálaszTörlés
  2. Ma aztán volt cirkusz bőven! Szép, izgalmas verseny volt!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó verseny volt. Sajnálom a Red Bull pilótákat, de leginkább Vettelt! Kettőből semmi, pedig neki állt a "zászló" csak a szerencsével áll hadban.

    VálaszTörlés