A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem.
De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

Témakörök

Természet (330) Deseda (231) Gombák (148) Úton (144) Madarak (125) Családi (124) Horgászat (119) Vártúrák (104) Gasztronómia (102) Gépek (98) vegyes (97) Zsömi (92) F-1 (84) Kedvenceink (74) Kvár (69) miEz? (61) Somogyban (57) tréfás (56) D.arborétum (55) Állati (49) "Állati" (47) virág (47) St.földön (45) +jegyzÉs? (43) Veterán (36) feljegyzÉs (35) Királynő (30) vitriol (30) Történetek (28) görBee (19) Hadban (15) retro (13) Három kérdés (11) Bikal (7) Drótszamár (7) KérdÉs? (5) ?????? (3) Finomságok (3) Plitvice (3) h s s (3) Balaton (2)

2010. márc. 30.

Madarak

A hétvégét kihagytam, mint általában. Mivel hétköznap lógok eleget, hétvége a családé. Tegnap, ma szép volt az idő.
Olyan igazán nagyon a szél sem erőlködött, de a halak sem. Jött retúr, kisebb kárász, keszeg. Ezeket visszatelepítettem. A nád előtti próbálkozáskor lettem figyelmes a finom motoszkálásra, csobogásra. Egyszer-egyszer kivillant a fekete tollruha a nádszálak közül, de azért időbe telt mire kimerészkedett. Ezt a vizityúkot is ki kellett ülni! Mikor kijött, akkor viszont szerencsémre kicsit kint maradt sütkérezni. Nagyon aranyos madár, én kedvelem őket!
Mivel érdemes hal a nád előtt nem jött, kihorgonyoztam középre. A halak végett maradhattam volna. Középütt sem jött! Viszont beúszott a képbe a hazafelé tartó Királynő. Nem szándékoztam zavarni őket a fészek környékén, ezért különösen örültem a látványának. Remélem nem így megy egész évben, mert akkor jövőre engedély helyett veszek egy kicsit komolyabb fényképezőgépet, a csónakot megtartom és fotózok. No azért ezt még átgondolom!

3 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy nem vagyok sárgán szép ember, de hát mit tegyek, ha egyszer besárgultam az irigységtől, amiért nekem nem lehet részem effajta gyönyörűséges élményben, időtöltésben. Valószínű, hogy idővel vissza fog jönni az eredeti színem.

    VálaszTörlés
  2. Józsi! Várom az új fényyképezőgépet, és a profi fotókat is!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a titulust, bár profi lennék! Profi például a madaras videód! Azért csak csinálom, így legalább "sárga" barátom -és mások is- részesülhet legalább a látvány gyönyörűségében. Taposd a pedálokat és figyelj, csodákat lehet látni út közben. Bár ezt te nagyon jól tudod!

    VálaszTörlés